Video : Tipsbladet
Premier League

Premier League-legender i grimt Twitter-slagsmål

Rio Ferdinand og John Terry er røget i flæsket på hinanden på Twitter, hvor legenderne har anklaget hinanden for at have skrøbelige egoer.

De to Premier League-ikoner Rio Ferdinand og John Terry er røget i totterne på hinanden på Twitter, efter at førstnævnte lavede en rangering af de fem bedste midterforsvarere i Premier Leagues historie. 

Her valgte Ferdinand således at placere sig selv, Nemanja Vidic, Virgil van Dijk og Jaap Stam foran John Terry, der dermed måtte nøjes med en femteplads. 

John Terry reagerede herefter ved at retweete en grafik, der illustrerede diverse statistikker toppet af Chelsea-legenden. Rio Ferdinand var dog ikke imponeret over Terrys statistikker.

- Tiden er virkelig kommet til at adressere ens skrøbelige ego i det øjeblik, hvor man bliver nødt til at dele sine egne rekorder og statistikker. Du er heldig, at jeg overhovedet inkluderede dig i top fem efter racismesagen med min bror. Så vær taknemmelig for, at du er med, skrev Rio Ferdinand således til John Terry på Twitter. 

Chelsea-ikonet var dog herefter hurtig til at give Ferdinand svar på tiltale. 

- Et skrøbeligt ego er at placere sig selv som nummer ét. Tak for at inkludere mig i din top fem, lød det således fra Terry. 

Racismesagen, som Rio Ferdinand henviser til, er en sag fra 2011, hvor Anton Ferdinand anklagede John Terry for racistisk sprogbrug under en kamp mellem Queens Park Rangers og Chelsea.