Premier League-trio videre i Carabao Cup

Både Burnley, Fulham og Brighton er klar til fjerde runde af Carabao Cup.

Fulham, Burnley og Brighton & Hove Albion var alle i aktion i Carabao Cuppen onsdag aften, og Premier League-trioen løb ikke ind i problemer.

Alle tre mandskaber spillede sig således videre i turneringen.

Især Burnleys sejr kom i hus på spektakulær vis. Premier League-mandskabet vandt 2-0 over Millwall på udebane, hvor kampens første mål var en sand perle af Josh Brownhill.

I første halvlegs sidst minut modtog han bolden langt uden for feltet, og med sin anden berøring bragede han bolden i kassen via overliggeren. Det andet mål stod Matej Vydra for.

Samtidig tog Fulham imod Sheffield Wednesday på hjemmebane, og her løb Premier League-oprykkerne også med en sejr. Efter ni minutter bragte Aboubakar Kamara nemlig Fulham foran med en afslutning fra tæt hold, og efter en halv time scorede Bobby Reid kampens andet og sidste mål efter flot forarbejde af Joshua Onomah.

Sidst men ikke mindst var også Brighton & Hove Albion i aktion, og de spillede sig også videre i turneringen. Alireza Jahanbaksh og Alexis Mac Allister stod for målene i Brightons 2-0-sejr over Preston North End.

De tre Premier League-klubber er dermed klar til fjerde runde af Carabao Cup. Her skal Burnley møde Manchester City eller Bournemouth, mens Brighton skal møde Manchester United.

Fulham skal møde Brentford, og det bliver en gentagelse af oprykningsfinalen i Championship i sidste sæson. Her vandt Fulham og tog billetten til Premier League, mens Brentford altså måtte blive i Championship.