Video : Tipsbladet
Premier League

Nægter at give op: Prøver på at hente Salah igen

Liverpools Mohamed Salah er meget højt på ønskelisten i Al Ittihad, som de vil have, inden transfervinduet lukker for dem.

Liverpools egyptiske stjernespiller Mohamed Salah har på det seneste været sat i forbindelse med et skifte til saudi-arabisk fodbold. Hidtil er det ikke blevet til et salg, men nu prøver Al Ittihad igen.

Det skriver engelske Sky Sports.

Her bliver der berettet om, at saudi-araberne er fast besluttede på, at de vil have fat i Salah, inden deres transferdeadline. I Al Ittihad skulle man i toppen af klubben have den opfattelse, at det er værd at prøve igen med at få fat i angriberen.

Dog skulle nogle af klubbens rådgive have fortalt dem, at de skal vente indtil næste sommer med at prøve igen. 

Det første bud på Salah var på 1,3 milliarder kroner, som Liverpool afviste med henblik på, at Salah ikke er til salg for dem. Efter søndagens kamp mod Aston Villa var Liverpool-manager Jürgen Klopp ude og tale om sagen. Han føler sig sikker på, at Salah ikke vil nogensteder.

- Jeg har aldrig været i tvivl om hans engagement i denne klub. Du kan ikke forestille dig, hvor meget postyr verden har lavet, men hvor rolige vi er med det. Han er vores spiller, og han vil gerne spille her, lyder det fra tyskeren.

Den saudi-arabiske transferdeadline er torsdag aften.

Liverpool vandt den føromtalte kamp mod Aston Villa med 3-0. Læs mere om den her.