Video : Tipsbladet
Premier League

Råber ad fan: Tottenham-boss er rasende

Tottenhams cheftræner, Ange Postecoglou, var yderst utilfreds efter tirsdagens kamp mod Manchester City og kom med en opsigtsvækkende opsang til sin egen klub.

Tottenhams fans stod i et stort dilemma forud for tirsdagens kamp mod Manchester City.

Skulle man håbe på en sejr over Manchester City og holde drømmen om Champions League i live? Eller skulle man håbe på et nederlag til Manchester City, så ærkerivalerne Arsenals titelchancer mindskes?

I sidste ende tabte Tottenham kampen 0-2, men hele optakten til kampen er tilsyneladende gået cheftræner Ange Postecoglou på nerverne.

Den australske træner råbte undervejs i kampen ad en af klubbens fans, som angiveligt opfordrede til at tabe kampen.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Og efter kampen kom Tottenham-bossen, der af flere engelske medier beskrives som “rasende”, også med en opsang til klubben.

- Fundamentet i klubben er ret skrøbeligt. Det har de sidste 48 timer vist mig. Det er inde i klubben og uden for klubben, siger Ange Postecoglou ifølge Football London og tilføjer:

Han vil imidlertid ikke uddybe, hvor der skal ændres noget.  

- Det har været en interessant oplevelse. Det er bare mine observationer, mate. Jeg vil ikke fortælle dig det, for det er til mig. Det er mig, der skal gøre det. Du kan lave dine egne vurderinger af, hvad der er sket. Jeg forstår. Jeg har nok misforstået situationen med hensyn til, hvad jeg synes er vigtigt i bestræbelsen på at blive et vindende hold, men det er ok. Det er derfor, jeg er her, siger han. 

Tottenham kan i bedste fald slutte sæsonen som nummer fem i Premier League.