• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Råder Tottenham til ikke at købe Vestergaard

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller har kun et år igen af kontrakten med Southampton, og Tottenham skal være meget interesseret. Men tidligere Spurs-spiller advarer klubben mod at købe danskeren.

Af Kenneth Jensen

Forsvarsspiller Jannik Vestergaard spillede en super sæson for Southampton i sidste sæson, og den store stopper var tilmed også en vigtig brik for det danske landshold, der nåede EM-semifinalen. I øvrigt noget af en kontrast i forhold til VM for tre år siden, hvor han som eneste markspiller ikke fik et eneste minut.

Den 28-årige forsvarsspiller er flere gange blevet tippet til at forlade Southampton denne sommer - et år efter Pierre Emile Højbjerg sagde farvel til klubben - fordi han blot har et år igen af aftalen med Southampton.

På rygteplan har især Tottenham været sat i forbindelse med et køb af Jannik Vestergaard, men en af klublegenderne advarer nu mod at købe Vestergaard.

Selv om den tidligere Hoffenheim-, Werder Bremen- og Gladbach-stopper har været sit holds måske bedste i den netop afsluttede sæson, har Graham Roberts, der spillede 209 ligakampe for Spurs og vandt både FA Cup og UEFA Cup med London-klubben, ikke tiltro til, at danskeren er en forstærkning.

- Han er ikke bedre end det, vi allerede har.

- Man ønsker nogle, der er bedre end det, du har. Jeg synes ikke, at Vestergaard er en topspiller. Hvis jeg var manager, var det et nej fra mig, siger Graham Roberts til Football FanCast

Tottenham har denne sommer ansat Nuno Espirito Santo som manager, og det er altså ham, der skal forsøge at få Tottenham længere frem i tabellen, efter man sluttede sidste sæson som nummer syv.

Højbjerg er på holdkortet i London-klubben og kan altså igen blive holdkammerat med Vestergaard, hvis Spurs køber den danske stopper.

Vestergaard scorede tre gange for Southampton i sidste sæson.

Tottenham har i truppen på nuværende tidspunkt Toby Alderweireld, Davinson Sanchez, Eric Dier, Joe Rodon, Cameron Carter-Vickers og Japhet Tanganga, der kan spille i midterforsvaret. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020