Video : Tipsbladet
Premier League

Rangnick: Det har været den største skuffelse

Ralf Rangnick har nu udpeget det, der har været den største skuffelse ved hans tid som Manchester United-cheftræner.

Ralf Rangnick blev hentet ind som Ole Gunnar Solskjærs afløser i november, men den 63-årige tysker har ikke formået at bringe Manchester United tilbage på rette kurs. 

Og inden sæsonens sidste kamp, søndagens udekamp mod Crystal Palace, har Ralf Rangnick nu reflekteret over sin tid som Manchester United-cheftræner. Ifølge tyskeren var Champions League-exittet mod Atlético Madrid i marts det, der knækkede de røde djævle.

- Efter Atlético-kampen kunne vi ikke finde vores form igen. Det har noget at gøre med selvtillid, mentalitet og holdånd. For mig har den største skuffelse været, at vi ikke udviklede en særlig holdhånd. Det er det største problem. Vi har mistet selvtillid og energi, efter at vi blev slået ud af Atlético Madrid, lyder det således, ifølge The Independent, fra Ralf Rangnick. 

Inden sidste spillerunde i Premier League kæmper Manchester United for at fastholde sjettepladsen, der giver en plads i Europa League. Manchester United risikerer dog at blive overhalet af West Ham, hvilket i stedet vil betyde en plads i Conference League. 

Ralf Rangnick stopper efter Crystal Palace-kampen som cheftræner for Manchester United, idet tyskeren bliver afløst af hollandske Erik ten Hag.