• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Rangnick kan ikke forklare stjernes formdyk

Foto: Getty Images

Ralf Rangnick har ikke svaret på, hvorfor Marcus Rashford i øjeblikket ikke præsterer på vanligt niveau.

Af Victor Risager

Manchester United spillede sig mandag aften videre i FA Cuppen, men det var ikke en succesfuld aften for Marcus Rashford. Den 24-årige stjernespiller gjorde ikke det store væsen af sig og måtte nok engang gå af banen uden en scoring.

Det medførte kritik fra blandt andre Alan Shearer, der i dag er ekspertkommentator, mens fans ytrede kritik af præstationen på de sociale medier.

Efter kampen blev cheftræner Ralf Rangnick også spurgt ind til Marcus Rashfords dårlige form, men her måtte tyskeren erkende, at han ikke kan komme med årsagen til den.

- Det ved jeg faktisk ikke. Jeg synes, han prøver hårdt. Til træning gjorde han det godt de sidste par dage, og derfor var han fortjent i startelleveren, siger Ralf Rangnick ifølge Sky Sports og uddyber om spillerens præstation:

- Jeg synes, vi fandt ham ret ofte i første halvleg, men vi forsøgte også at få ham ind i feltet. I anden halvleg var det ikke så ofte tilfældet, og derfor besluttede jeg mig for at lave to ændringer i slutningen af kampen med Anthony Elanga og Jesse Lingard (i stedet for Rashford og Bruno Fernandes, red.).

Marcus Rashford har nu ikke scoret i over to måneder, men det ser cheftræneren ikke nødvendigvis noget problem i.

- Det er vigtigt, at angribere scorer mål, og at der er øjeblikke med succes. Selvfølgelig ville det være godt for eksempelvis Marcus, hvis han kunne score et mål, men så længe han prøver, og så længe han træner godt, ser jeg ikke det store problem, siger han.

Næste opgave for Ralf Rangnick og kompagni er i weekenden, hvor de møder Aston Villa i Premier League. Om det bliver med Marcus Rashford fra start, må tiden vise.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020