Premier League Kristian Porse

- Rangnick kommer til at vende alle sten i United

Foto: Getty Images

Den tyske træner kommer, ifølge trænerkollegaen, til at gå grundigt til værks i Manchester United.

Af Kristian Porse

Ralf Rangnick blev mandag formiddag præsenteret som ny, midlertidig cheftræner i Manchester United.

Den tyske træner skal i de næste seks måneder stå i spidsen for de røde djævle, og efterfølgende fortsætter han yderligere to år som konsulent i klubben. 

I forbindelse med Uniteds offentliggørelse af ansættelsen forklarede Rangnick selv, at han var glad for at få muligheden for at arbejde i en klub som Manchester United. 

Han forsikrede samtidig, at han ville gøre alt for at få holdet på rette køl, og at han så et enormt potentiale i det spillermateriale, klubben på nuværende tidspunkt besidder. 

Den udtalelse kan man ifølge Southampton-træneren, Ralph Hasenhüttl, godt stole på. 

Hasenhüttl har et indgående kendskab til landsmanden, Ralf Rangnick, som han arbejdede sammen med i to år hos RB Leipzig. Og han er ikke et sekund i tvivl om, at den tidligere Leipzig-træner kommer til at gå grundigt til værks i sit arbejde for United.

Det fortæller han på et pressemøde mandag forud for Southamptons kamp mod Leicester i Premier League.

- Jeg kender Ralf (Rangnick, red.) rigtig godt, og jeg ved, hvordan han arbejder. Han kommer til at vende alle sten i Manchester United. Det er helt sikkert. Han kan ikke lide at have nogen svagheder i sine klubber, siger han og fortsætter.

- Men et halvt år er dog ikke så meget, hvis du skal vende op og ned på tingene, men jeg er sikker på, at han kommer til at have en stor indflydelse, siger han.

Ralf Rangnick arbejder i øjeblikket på at få godkendt sit visum i England.

Det er derfor fortsat uvist, om han kommer til at være på sidelinjen, når United møder Arsenal på torsdag.