Premier League Mads Bye Marboe

Rangnick om Ronaldo: Ligesom med Ebbe Sand

Foto: Getty Images

Ralf Rangnick sammenligner Cristiano Ronaldo-situationen med Ebbe Sand.

Af Mads Bye Marboe

Det helt store debatemne efter onsdagens Premier League-opgør mellem Brentford og Manchester United var udskiftningen af Cristiano Ronaldo.

Den portugisiske stjerne var nemlig tydeligt utilfreds med at blive taget fra banen, og United-træner Ralf Rangnick måtte efterfølgende tage en snak med Ronaldo på bænken.

Den store fokus på situationen i de engelske medier tager tyskeren imidlertid ikke så tungt. Han har flere gange tidligere oplevet noget lignende - eksempelvis med Ebbe Sand. Det fortæller han på pressemødet forud for lørdagens hjemmekamp mod West Ham.

- Jeg tror ikke, det er første gang i hans karriere, han bliver udskiftet. Så vidt jeg ved, er han blevet udskiftet et par gange før - endda under Sir Alex. At en spiller som Cristiano ikke kan lide at blive udskiftet er ret normalt for mig.

- Hans reaktion var emotionel, men for mig er det overhovedet ikke et problem. Jeg har været træner for andre spillere, der måske ikke har så stort et navn som Cristiano, men spillere som Krassimir Balakov, Klaas-Jan Huntelaar, som Raúl i Schalke og Ebbe Sand. 

- Så jeg ved, hvor offensivt spillere opfører sig og reagerer på udskiftninger. Men igen: det handler om vores hold, om at få point. Vi er et sted, hvor hver eneste kamp er meget vigtig, og hvor vi skal sikre os, at vi får så mange point som muligt ud af det. 

Manchester United vandt kampen mod Brentford med 3-1.