• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Rasende Guardiola efter skadeshelvede: Vi beskytter ikke vores spillere

Foto: Getty Images

Afskaffelsen af fem udskiftninger møder stor kritik.

Af plbold.dk
Modsat mange andre lande, er England ikke fortsat med at benytte sig af fem udskiftninger i stedet for de normalvise tre.
Og det møder stor kritik fra mange managers i ligaen, der finder det svært at rokere ordentligt rundt undervejs og mellem kampene. 
Et tæt kampprogram som følge af coronakrisen, der forsinkede alting med et par måneder, har ført til, at stigningen af muskelskader er skudt i vejret.
Derfor var det også samtaleemnet efter søndagens topkamp mellem Manchester City og Liverpool, idet Trent Alexander-Arnold efter omtrent en times spil måtte lade sig udskifte som følge af en lægskade.
- Vi (Guardiola og Klopp, red.) talte ikke om resultatet. Vi talte om, hvordan vi må kæmpe for at få indført fem udskiftninger igen, sagde Manchester Citys Pep Guardiola til Sky Sports efter kampen.
- En engelsk landsholdsspiller - Trent Alexander-Arnold - bliver skadet. Overalt i verden spiller man nu med fem udskiftninger. Men i England tror vi, vi er af en særlig støbning og bruger kun tre udskiftninger. Vi beskytter ikke vores spillere, mener Guardiola.
- Det er derfor en katastrofe med dette kampprogram. Jeg vil kæmpe for at få genindført fem udskiftninger. Det vil hjælpe spillerne, trænerne og at reglen bruges overalt. Ellers bliver det svært at blive med det, siger Guardiola.
Alene i denne sæson har Manchester City med Pep Guardiola i spidsen allerede måtte undvære spillere som Kevin de Bruyne, Sergio Agüero, Gabriel Jesus og Aymeric Laporte.
Kampen mellem Manchester City og Liverpool endte i øvrigt 1-1. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus