Premier League Lars Gram-Hanssen

Rasende Man City-stjerne ventede i tunnelen

Foto: Getty Images

Jack Grealish skulle efter lørdagens 1-1-kamp mod Southampton lige have et par alvorsord med hjemmeholdets Oriol Romeu.

Af Lars Gram-Hanssen

Efter 12 sejre i træk i Premier League måtte Manchester City lørdag med et enkelt point i udekampen mod Southampton, hvor mestrene endda var bagud i omtrent en time af opgøret. 

Og noget tyder på, at pointtabet skabte frustration blandt Manchester City-stjernerne. Efter kampen kunne Southampton-cheftræner Ralph Hasenhüttl således afsløre, at Jack Grealish efter slutfløjtet besluttede sig for at tage et par alvorsord med hjemmeholdets Oriol Romeu, efter at de to var kommet på kant med hinanden undervejs i opgøret. 

- Grealish ventede på ham i tunnellen, på grund af nogle ting, der skete ude på banen. Men det var ikke foran kameraerne. De talte om det, og alt er godt, lød det således, ifølge Daily Mail, fra Hasenhüttl. 

Jack Grealish og Oriol Romeu kom på kant, da spanieren anklagede englænderen for skuespil efter en tackling fra Jan Bednarek. Grealish rejste sig straks op for at skubbe Romeu i brystet, hvorefter dommeren måtte skille kamphanerne ad. 

Trods pointtabet mod Southampton fører Manchester City dog stadig Premier League-tabellen komfortabelt, idet Pep Guardiolas mandskab har 12 point ned til Liverpool, der dog har to kampe i hånden.