Video : Tipsbladet
Premier League

Møde med legenden: Højlund får råd fra van Persie

Rasmus Højlund udnyttede muligheden for at få en god snak med en af Premier Leagues helt store målmaskiner.

Den danske landsholdsspiller Rasmus Højlund har virkelig tur i den for tiden. I de seneste seks Premier League-kampe er det blevet til syv mål fra danskeren - og det er tilmed blev til mål i alle de omtalte kampe.

Senest har han også mødt en af de helt store målmagere i den bedste engelske række, Robin van Persie, som også spillede tre sæsoner i United. Det fortæller en anden tidligere United-stjerne Rio Ferdinand om i sit program Vibe with Five.

Her fortæller han om, at Højlund selv spurgte om det var muligt at snakke med Van Persie, da hollænderen i forbindelse med sin træneruddannelse var på besøg på Uniteds træningsanlæg.

Ferdinand fortæller, at den danske angriber i den forbindelse bad om at få fem minutter med Robin van Persie, som selv scorede 144 mål i Premier League.

- Robin svarede: 'Ja, kom bare, mand'. De gik væk og kom tilbage ti til 15 minutter senere, siger Rio Ferdinand, som bagefter ville vide, hvordan samtalen var gået.

- Robin siger, han stiller mange spørgsmål. Det er et tegn på en, der vil lære, en elev. Det er dejligt med den ydmyghed og beskedenhed at vise. Det lover godt for fremtiden for denne klub, lyder det fra den forhenværende midterforsvarer.

Rasmus Højlund er oppe på 13 mål på tværs af alle turneringer, siden han skiftede til United i sommer fra italienske Atalanta.

Med det første mål i deres seneste kamp mod Luton blev han den yngste spiller i Premier Leagues historie til at score i seks kampe i træk.