• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Rasmus Nissen rykker ned: Sådan ser han fremtiden

Foto: Getty Images

Danske Rasmus Nissen Kristensen har udsigt til en sæson i den næstbedste engelske række.

Af Oliver Okstrøm

Den danske landsholdsspiller Rasmus Nissen Kristensen havde søndag en sort dag med sin klub Leeds. Her endte det efter et nederlag på 1-4 til Tottenham med nedrykning for højrebacken.

Derfor venter en sæson i Championship-rækken nu for danskeren, der skiftede til Leeds forud for denne sæson I et interview med Viaplay kommer han nu ind på, hvordan han ser fremtiden.

- Først og fremmest er der jo evaluering af alle spillere i klubben. Det er jo en ny situation for Leeds United, så først og fremmest skal vi finde ud af, hvem der skal være her. Hvis der bliver peget på mig, så er jeg klar, fortæller Rasmus Nissen Kristensen.

Som situationen er lige nu, så har han også fire år tilbage af sin aftale, og den har han tænkt sig at holde sig til, forklarer han.

- Jeg har en lang kontrakt tilbage, og det kan godt være, at det ikke var det, som jeg havde forestillet mig. Det skal jeg være den første til at sige, at det ikke var, siger han og fortsætter:

- Realiteterne er sådan, at vi skal spille i Championship i næste sæson, og jeg har tænkt mig at stå ved realiteterne, indtil jeg - hvis jeg - bliver præsenteret for nogle nye. Det er nok det bedste svar, som jeg kan give nu, lyder det fra Nissen Kristensen.

I løbet af denne sæson har han lavet tre mål for Leeds.

Landsholdsbacken kom til Leeds fra østrigske Red Bull Salzburg, og han har tidligere i karrieren også spillet for Ajax Amsterdam og FC Midtjylland.

Han var desuden ikke den eneste dansker, som rykkede ud af Premier League denne søndag. Læs mere om det her.