Premier League Victor Risager

Rekordkøb vil væk: Hyrer ny agent

Foto: Getty Images

Arsenal-rekordkøbet vil efter sigende gerne væk denne sommer. Det skriver football.london.

Af Victor Risager

Arsenal slog klubbens egen transferrekord og langede godt 600 millioner kroner over disken for at hente Nicolas Pepe fra Lille for tre år siden, men rekordkøbet har ikke fået den ønskede succes i London.

Og nu lader det til, at Nicolas Pepe selv undersøger muligheden for at komme væk.

Ifølge football.london har den 27-årige kantspiller for nylig hyret en ny agent og bedt agenten om at finde en ny klub. Så vil ivorianeren kigge på sine muligheder til sommer.

Nicolas Pepes ønske om at forlade Arsenal skyldes formentlig, at han i den indeværende sæson er røget bagud i kampen om spilletid. Han har spillet blot 19 kampe i Premier League i sæsonen, og langt de fleste har været som indhopper.

I stedet har han måttet se til fra bænken, mens spillere som Emile Smith Rove, Bukayo Saka og Gabriel Martinelli har sat sig på pladserne i Arsenals angreb.

Og Arsenal lurer angiveligt på at hente Gabriel Jesus fra Manchester City denne sommer, hvilket heller ikke just vil være godt nyt for ivorianerens chancer for spilletid.

Tidligere har der været rygter om, at Arsenal er klar til at lade Nicolas Pepe smutte relativt billigt. The Express skrev for nogle uger siden, at London-klubben er klar til at acceptere bud i omegnen af 220 millioner kroner - altså kun lidt over en tredjedel af, hvad han blev købt for.