Video : Tipsbladet
Premier League

Revser ny United-stjerne: En virkelig dårlig start

Roy Keane er bekymret over Manchester Uniteds nye målmand André Onana.

Manchester United foretog i sommer nogle markante investeringer i spillertruppen, da 'De Røde Djævle' hentede tre dyre spillere i Mason Mount, Rasmus Højlund og André Onana. 

Sidstnævnte er dog ikke ligefrem kommet flyvende fra start, og ifølge den tidligere Manchester United-kaptajn Roy Keane er der ingen tvivl om, at den tidligere Inter-målmand har haft det svært i denne sæson. 

- De burde have beholdt De Gea. Kan de ikke hente ham tilbage? Han er fri på markedet, er han ikke? lyder det jokende fra Roy Keane i podcasten The Overlap

- Onana har selvfølgelig fået en virkelig dårlig start. Vi taler om positioner i enhver storklub, men Manchester Uniteds målmand er nødt til at have en kæmpe personlighed, for at kunne håndtere fejl. Men han har allerede lavet seks, syv eller otte store fejl, som har kostet mål. Det har ikke været en fremragende start. Der er lang vej tilbage nu.

- Vi har set målmænd komme til United og få en svær start, og vi har arbejdet med nogle rigtige gode målmænd. Men der ser ikke ud til at være nogen vej tilbage for ham. Jeg kan huske, at jeg talte med forskellige målmandstrænere i Manchester United, og de sagde altid 'målmænd begår fejl, men det handler om, hvordan du håndterer det i Manchester United'. Peter (Schmeichel, red.) begik masser af fejl i Manchester United, men han slog meget hurtigt tilbage. Og det er problemet med målmanden (Onana, red.). 

André Onana har indkasseret 12 mål i otte Premier League-kampe, mens den camerounske keeper i Champions League har indkasseret syv mål i to kampe i denne sæson.