Premier League tipsbladet

Røven i klaskehøjde: De vinder PL - de rykker ud

Foto: Getty Images

Tipsbladets journalister sætter røven i klaskehøjde og forsøger at forudsige, hvem der vinder Premier League, og hvem der rykker ud.

Af tipsbladet

En ny Premier League-sæson står for døren, og på Tipsbladets redaktion vil vi frem imod den nye sæson komme med en række forudsigelser.

Her starter vi med, hvem der vinder Premier League, og hvem der rykker ud i næste sæson. 

Hvem vinder Premier League?

Lasse Claes, journalist
Manchester City. Ankomsten af Erling Haaland er uhyggelig, når vi tænker på, hvor godt holdet var i forvejen.

Ole Hoffskov, journalist
Hvem skulle dog kunne besejre et hold med Erling Haaland, Kevin De Bruyne og Bernardo Silva på banen og Pep Guardiola som træner? Ja, det skulle da lige være Liverpool, men jeg tror, at Manchester City napper den for snuden af Merseyside-klubben for andet år i træk.

Lars Gram-Hanssen, journalist
Manchester City er blevet mester fire gange i løbet af de seneste fem sæsoner, og nu har Pep Guardiola så forstærket sit hold med Erling Haaland, en af verdens bedste spillere. Det er det kedelige bud, men også det bedste bud, at pege på City, fordi Pep Guardiola er så god til at skabe hold, der kan dominere over 38 kampe. Liverpool kan selvfølgelig udfordre, men Sadio Manés exit ligner en svækkelse.

Anders Dehn, journalist
​Det gør Manchester City igen. Det er kun Liverpool, der kan true, men min mavefornemmelse siger mig, at de røde kommer til at falde i niveau i denne sæson, og så er vejen banet for endnu et City-mesterskab.

Troels Bager Thøgersen, chefredaktør
Det gør Liverpool. Jeg kan sagtens se, at Manchester City er favorit, og at de på papiret har styrket truppen. Men jeg tror, City begynder at tabe højde og energi på et mere generelt plan, samtidig med at Liverpool brager videre efter et flot forår og har fået de nye, energiske kræfter til offensive, der får klubben til at peake i denne sæson.

Allan Olsen, ansvarshavende chefredaktør
Liverpool. De gav Manchester City kamp til stregen i sidste sæson, og vil også være helt fremme i bussen i år. Stammen er intakt, Thiago er for alvor ved at blive midtbanemaestro og med indkøbet af Darwin Núñez, så bliver et fantastisk hold endnu stærkere.

Kenneth Jensen, redaktør
Det bliver nok mellem de Manchester City og Liverpool FC igen, og så er spørgsmålet, hvem der er mest styrket. Haaland er en vild signing, men det er Darwin Nunez også. Jeg tror, det går ned til sidste runde, og at City genvinder.

Mikkel Fuhr Nielsen, journalist
Det er svært at se nogen hold komme i nærheden af Manchester City. De er blevet klandret for at mangle en fuldbods-angriber, men det har de så løst med måske den bedste på markedet i Erling Haaland.

Victor Risager, journalist
Manchester City. Det er det bedste hold i verden, som jeg ser det, og med tilgangene af Erling Haaland, Julian Alvarez og Kalvin Phillips er de endnu stærkere end i fjor. Liverpool kommer imidlertid til at presse dem til det sidste.

Hvem rykker ud af Premier League?

Lasse Claes, journalist
Det gør Nottingham Forest, Leeds og Brentford. Når det kommer til sidstnævnte tror jeg, at tabet af Christian Eriksen bliver for afgørende.

Ole Hoffskov, journalist
De to oprykkere fra Nottingham Forest og Bournemouth må en tur ned igen. Den tredje oprykker Fulham booker en sæson mere i Premier League, og de kan se Southampton rykke ned. Leeds har mistet et par dygtige spillere, men jeg tror, at traditionsklubben klarer den.

Lars Gram-Hanssen, journalist
Bournemouth, Fulham og Leeds. Sidstnævnte var i store problemer i sidste sæson, og denne sommer har man mistet holdets to bedste spillere i Raphinha og Kalvin Phillips. 

Troels Bager Thøgersen, chefredaktør
Det gør Bournemouth, Nottingham Forest og Everton. Everton er en omvandrende katastrofe og kan rende ind i økonomiske problemer i løbet af sæsonen, mens Bournemouth og Nottingham får problemer som oprykkere trods deres forsøg på at forstærke trupperne.

Anders Dehn, journalist
​Nottingham Forest, Bournemouth og Leeds United. De to oprykkere kommer til at få det svært, og Leeds bliver skubbet det sidste stykke ud over kanten, efter holdet har mistet Raphinha og Kalvin Phillips.

Allan Olsen, ansvarshavende chefredaktør
Fulham er den sikre - og de får følgeskab af Nottingham Forest og Bournemouth. Det er bare buldrende svært at være oprykker i Premier League.

Kenneth Jensen, redaktør
​Fulham plejer at rykke ud, når de er rykket op, og det tror jeg, de gør igen. Bournemouth må også en tur ned. Jeg er fristet af at sige Everton, men jeg tror, deres trup er for god, trods tvivlsomt trænerarbejde. Leeds United bliver det tredje og sidste hold, der rykker ud. De har mistet en kæmpe profil i Raphinha.

Mikkel Fuhr Nielsen, journalist
Selvom jeg under Philip Billing og Emiliano Marcondes at blive i Premier League, så tror jeg, at deres Bournemouth-hold får det svært. Det samme gør Fulham og Nottingham Forest, men de har handlet spændende spillere ind, og kan de få det til at fungere, så ser jeg Southampton og Brentford tage de sidste to nedrykningspladser.

Victor Risager, journalist
Fulham, Nottingham Forest og Everton. Everton er nok det mest overraskende, men det så skidt ud i sidste sæson, og jeg tror slet ikke på Frank Lampard. De to oprykkere får det meget svært. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.