• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Ronaldo bad selv om eksplosivt interview

Foto: Getty Images

Piers Morgan fortæller, at Cristiano Ronaldo selv bad om at lave det vilde interview, der har stjålet overskrifterne i det engelske mandag.

Af Victor Risager

Det har været dagens helt store historie i engelsk og international fodbold, Cristiano Ronaldos eksplosive interview med Piers Morgan på vegne af The Sun.

I interviewet går Ronaldo nemlig til stålet og erklærer, at han ikke har respekt for cheftræner Erik ten Hag, mens han også fortalte, at han føler sig forrådt af Manchester United. Derudover langede han ud efter tidligere holdkammerat Wayne Rooney og tidligere Manchester United-træner Ralf Rangnick.

Og ifølge Piers Morgan var det Ronaldo selv, der foreslog at lave interviewet. Det siger intervieweren til TalkSPORT.

- Cristiano bad mig om at lave det. Så enkelt er det. Jeg spurgte ikke ham, han spurgte mig.

- Det hele var for nylig. Han har tænkt over dette i et stykke tid. Jeg tror, det ikke er nogen hemmelighed, at han har følt en stigende frustration over, hvad der er sket i United i løbet af det sidste år. Han følte, at det var tid til at sige fra.

- Han vidste, at det ville være eksplosivt, og han vidste, at det her ville komme til at larme lidt, men han følte også, at han burde gøre det her. Han ved, at folk vil kritisere ham, men han ved også, at det, han siger, er sandt. Nogle gange gør sandheden ondt, siger Piers Morgan til TalkSPORT.

Det er uvist, hvad Manchester United nu har tænkt sig at gøre med Cristiano Ronaldo. Engelske medier har skrevet, at han formentlig vil idømmes en bøde i millionklassen, mens det også forlyder, at Manchester United vil undersøge mulighederne for at slippe af med den 37-årige stjerne.