Foto: Getty Images
Premier League

Ronaldo-interviewer med spøjst bud på næste klub

Piers Morgan, der stod for interviewet, som fik Ronaldo og United ud i en skilsmisse, kommer nu med sit bud på spillerens næste klub.

Cristiano Ronaldo er nu uden klub, da han og Manchester United har valgt at gå hvert til sit. Det er kommet efter, at den portugisiske verdensstjerne lavede et interview med den engelske journalist Piers Morgan.

Her kom Ronaldo med en perlerække af kritik mod den engelske klub, som altså nu er endt med, at han står uden arbejdsgiver. Føromtalte Morgan har i den forbindelse et bud på, hvem den næste klub bliver.

Det er han kommet med til sine 8,1 millioner følgere på twitter, hvor han har delt et billede med Ronaldo, hvor han har en Arsenal-trøje med nummer syv på ryggen.

Opslaget kan ses nedenfor.

Ronaldo selv var da også meget positivt stemt overfor netop London-klubben, som også pudsigt nok er Piers Morgans eget favorithold, som spurgte til, hvorvidt han kunne tænke sig at se Arsenal vinde Premier League.

- Det håber jeg. Manchester først, og hvis ikke, så er Arsenal holdet, som jeg kan lide at se spille. Jeg kan lide holdet og træneren. Jeg synes, at de har et godt hold - og hvis Manchester United ikke kan vinde Premier League, så vil jeg være glad, hvis Arsenal gør det, lød det fra Ronaldo.

I denne sæson har Arsenal da også været flyvende i den bedste engelske række, hvor de er på førstepladsen med fem point ned til Manchester City efter 14 kampe.

Manchester United kan desuden også ende med at blive solgt til nye ejere. Læs mere om det her.