• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Ronaldo raser: Sandheden kommer ud om et par uger

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo er træt af mediernes 'løgne' og slår nu fast, at han snart vil give et interview, hvor 'sandheden' vil komme ud.

Af Lars Gram-Hanssen

Der har været et hav af mediehistorier om Cristiano Ronaldos klubsituation henover sommeren, men portugiseren vil nu snart fortælle 'sandheden' en gang for alle. 

Sådan lyder det fra Cristiano Ronaldo i en kommentar på Instagram, hvor Manchester United-stjernen har svaret på et opslag fra en fanprofil. 

- De kommer til at kende sandheden, når jeg giver et interview om et par uger. Medierne bringer kun løgne. Jeg har en notesblok, og i de seneste måneder har kun fem ud af 100 nyheder ramt plet, skriver Cristiano Ronaldo således i en kommentar til et opslag fra Instagram-brugeren cr7.o_lendario.

I dette opslag fra cr7.o_lendario fremgår det, at det er en løgn, at Cristiano Ronaldo i løbet af sommeren skulle have tilbudt sig selv til 5-6 forskellige klubber, samt at portugiseren er vred over disse historier. 

I opslaget henvises der også til en udtalelse fra Cristiano Ronaldos tætte ven, Edu Aguirre, der skal have sagt, at Diego Simeone er interesseret i at hente Ronaldo, men at Atlético Madrid-træneren ikke ønsker at melde dette ud offentligt. 

Afslutningsvist peges der på, at Cristiano Ronaldo bør komme væk fra Manchester United i dette transfervindue, idet portugiserens aktuelle situtation i klubben er meget dårlig. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.