Premier League Lars Gram-Hanssen

Ronaldo tordner mod medspillere: Det er umuligt

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo har givet et interview, hvor portugiseren indikerer, at nogle af hans yngre holdkammerater ikke lytter til hans råd.

Af Lars Gram-Hanssen

Det er næppe et helt skævt gæt, at returen til Manchester United ikke er gået helt, som Cristiano Ronaldo havde forestillet sig. 

De røde djævle ligger således på syvendepladsen i Premier League-tabellen, hele 22 point efter naboerne fra Manchester City, hvilket Cristano Ronaldo finder dybt utilfredsstillende. I et interview med Sky Sports har portugiseren således slået fast, at Manchester United som minimum skal slutte på tredjepladsen i Premier League

I selvsamme interview kommer Cristiano Ronaldo samtidig med en kommentar, der kun kan tolkes som en opsang til især sine yngre holdkammerater. 

- Jeg vil sige, at vi har lang vej til at forbedre os, for i mine øjne er mentaliteten det vigtigste. At man tager et kig på sig selv og siger: 'Jeg kan gøre det bedre'. At man er professionel, hjælper holdet, har den rette mentalitet, samt at man er selvstændig og positiv. Alle disse detaljer afhænger af dig selv, ikke af trænerne, fansene eller pressen. Du er nødt til at gøre det meget mere, hvis du har stolthed og værdighed, lyder det således, ifølge Daily Mail, fra Cristiano Ronaldo i interviewet.

Ifølge Daily Mail er den portugisiske superstjerne 'i vildrede' over, hvorfor hans holdkammerater ikke arbejder videre på deres fitness efter træningsessionerne, ligesom han selv gør. Og Ronaldo indikerer samtidig, at de yngre spillere ikke er så modtagelige overfor hans råd og anbefalinger.

- Hvis jeg rådgiver dig, også selvom du er yngre end mig, hvis du så ikke tager det til efterretning i din hverdag, så bliver det svært. Jeg vil være den første til at hjælpe. Men hvis du ikke ønsker min hjælp, så udfør dit arbejde og sørg for dig selv, og gør dit bedste for at hjælpe holdet, lyder det således fra Cristiano Ronaldo.

- Jeg kan tale hele dagen med den person, men hvis det ikke kommer indefra, så er det umuligt. Jeg var 18-19-20 år, og dengang var der nogle ældre spillere, der tog en snak med mig. Og det tolkede jeg som 'Cristiano, du er nødt til at blive bedre'. 

Ifølge Daily Mail har Cristiano Ronaldo luftet sin utilfredshed med, at han er den eneste i Manchester United, der efter træningssessionerne går i træningscentret for at træne videre.