Foto: IMAGO
Premier League

Roy Keane i chok: En skændsel!

Den tidligere Manchester United-spiller og nuværende ekspert Roy Keane slagter West Ham for deres præstation i første halvleg af søndagens kamp mod Arsenal.

Den irske fodboldlegende Roy Keane er mildest talt chokeret over, hvad han så fra West Hams side i søndagens hjemmebaneopgør mod Arsenal.

David Moyes’ mandskab formåede at holde stand mod Arsenal i godt og vel 30 minutter, men så faldt korthuset også sammen. Da holdene gik til pause, var West Ham bagud med hele 0-4, og tv-billederne viste mange hundrede fans forlade stadion.

Og i pausen fik West Ham en bredside af Roy Keane på Sky Sports.

- Der er forskellige måder at tabe en fodboldkamp på. West Ham er slet ikke mødt op. De har ikke været fysiske, de tackler ikke, der er ingen lyst, der er ingen sult. De ser gamle og trætte ud, de løber ikke tilbage. Ingen af dem er gået til (Martin) Ødegaard.

- Moyes må være rasende i omklædningsrummet, men al kredit til Arsenal. De ser skarpe ud og er mødt op.

- West Ham er en skændsel... Chokerende. Jeg er virkelig frustreret over dem. Arsenal får det bedste ud af det… Jeg kan ikke tro, hvad jeg ser. Den måde, West Ham bliver slået fysisk og på dødbolde... De sidste 10 eller 15 minutter har West Ham været en absolut skændsel, lød dommen fra Roy Keane.

Efter pausen blev det ikke bedre for West Ham. Kampen sluttede med en 6-0-sejr til Arsenal.