Video : Tipsbladet
Premier League

- Salah spiller i Saudi-Arabien næste sæson

Kontrakten er skrevet under. Mohamed Salah skal spille i Saudi-Arabien i næste sæson. Sådan lyder det fra den tidligere Tottenham-spiller Mido på det sociale medie X.

Sadio Mané, Roberto Firmino, Georginio Wijnaldum og Jordan Henderson.

Det er listen over tidligere Liverpool-profiler, der er draget til Saudi-Arabien for at spille fodbold, og snart kan selveste Mohamed Salah tilskrive sig samme liste. 

Det mener i hvert fald den tidligere Tottenham-spiller Mido. Han skriver nemlig på det sociale medie X (tidligere Twitter, red), at den egyptiske Liverpool-stjerne har skrevet under i Saudi-Arabien. 

- Mohamed Salah skal spille i Saudi Pro League i næste sæson. Kontrakten er skrevet under, lyder det fra Mido på X. 

I sommer blev den egyptiske verdensstjerne da også sat kraftigt i forbindelse med et skifte til saudisk fodbold, hvor Liverpool angiveligt skulle have afvist et bud på 1,3 milliarder kroner fra Al-Ittihad. 

Til sommer kan rygterne om et skifte til Saudi-Arabien dog blive virkeligheden for Mohamed Salah, hvis man skal tro hans landsmand Mido. 

Mido stoppede sin aktive karriere i 2013, men nåede næsten 100 kampe i Premier League fra blandt andre Tottenham, Middlesbrough, Wigan og West Ham. På det egyptiske landshold står angriberen noteret for 50 kampe med 19 mål til følge. 

Mohamed Salahs kontrakt med Liverpool løber frem til sommeren 2025.