Salah vilde start i Liverpool slår klubrekord
Foto: Jan Kruger/Getty Images
Premier League

Salah vilde start i Liverpool slår klubrekord

Mohamed Salah har fået en fremragende start i Liverpool. Med en assist i dagens kamp mod Brighton kom han op på 15 mål med enten scoring eller assist - rekord for en ny spiller i Liverpool

Liverpool gjorde et rigtig godt køb, da de hentede ham i Roma op til denne sæson. Det må være den foreløbige konklusion efter den start, som den hurtige egypter har fået i Premier League. 

Efter 15 kampe har han leveret 12 mål og 3 assist. Det bringer ham op på 15 mål, hvor han enten har scoret eller assisteret. Og det er en rekord for en ny spiller i Liverpool. Aldrig før har en ny spiller i klubben formået at være involveret i så mange mål på så kort tid.

De 12 mål han selv har haft sidste fod på bringer ham da også op til førstepladsen på Premier Leagues topscorerliste, hvor han har to mål ned til Tottenhams Harry Kane, der har scoret 10 mål. 

Mohamed Salahs form de seneste kampe taget i betragtning, var det næsten skuffende at han ikke scorede. Før kampen mod Brighton havde han nemlig scoret i fire Premier League-kampe i træk. 

Salah og resten af Liverpool kan nu se frem til en hård uge. Først er det kampen mod Spartak Moskva i Champions League på onsdag før de søndag hjemme på Anfield Road tager imod Everton til sæsonens første Merseysidederby.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.