Premier League

Saudiarabiske klubber flokkes om United-stjerne

Tipsbladet er her klar med onsdagens første omgang transferrygter.

Casemiro fra Manchester United til Saudi-Arabien
Note:
Forventningerne var store, da Casemiro kom til Manchester United, men brasilianeren har på det seneste haft svært at finde formen. Derfor er det ikke usandsynligt, at han skal forsøge sig i en ny klub fra sommer. Her skulle flere saudiarabiske klubber angiveligt står klar i kulissen med en stor kontrakt. Der er tale om Al Nassr, hvor han kan blive genforenet med Cristiano Ronaldo, Al Ahli og Al Qasidiya.
Kilde: Goal
Sandsynlighed: Middel

Joao Felix fra Atletico Madrid til Barcelona
Note:
Det var tydeligt for enhver, at Joao Felix havde det godt i Barcelona, men nu skal han tilbage til Atletico Madrid, da lejeaftalen udløber. Dog har Barcelona ikke opgavet at købe eller leje Joao Felix igen, og parterne skulle var klar til at finde en løsning.
Kilde: Sport
Sandsynlighed: Over middel

Mason Greenwood fra Manchester United til Getafe
Note:
Mason Greenwood fik i den forgangne sæson karrieren på ret kurs i Getafe, hvortil han blev udlejet. Nu skal han retur til Manchester United, men det er ikke givet, at han er tiltænkt en stor rolle hos FA Cup-vinderne. Derfor vil englænderen meget gerne på endnu et lejeophold i den spanske klub.
Kilde: TeamTalk
Sandsynlighed: Middel

Tosin Adarabioyo fra Fulham til Newcastle
Note:
Newcastle har kløerne ude efter Fulham-profilen Tosin Adarabioyo, der til sommer har kontraktudløb. Newcastle har angiveligt rykket Adarabioyo for svar, da man gerne snart vil have afklaring på, om han er mulig at hente på en fri aftale.
Kilde: TalkSport
Sandsynlighed: Middel