• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Pelle Kirchner

- Schmeichel og jeg ville ikke kunne lide det

Foto: Getty Images

Den tidligere Arsenal-keeper forstår ikke, hvorfor Mikel Arteta pludselig har sat Aaron Ramsdale af holdet.

Af Pelle Kirchner

Onsdag aften kan Aaron Ramsdale se frem til at vogte buret igen, når Arsenal gæster Thomas Franks Brentford i ligacuppen.

Det plejer ellers at være en tjans for reservekeeperen, og i disse dage er det også tilfældet for den 25-årige keeper, der er blevet sat af holdet til fordel for sin spanske kollega, David Raya. 

Den tidligere Arsenal-keeper David Seaman forstår dog ikke, hvorfor Aaron Ramsdale er blevet nedgraderet. Det fortæller han til Daily Mail.

- Arteta gør, hvad han sagde, han ville gøre. Han sørger for at alle får spilletid. Vi må vente og se, hvordan det udspiller sig. Jeg ville ikke kunne lide det, hvis det skete for mig, dengang jeg spillede. Og det tror jeg heller ikke, at Peter Schmeichel ville. 

Arsenal-legenden erkender dog, at det var en helt anden tid, og meget vand er løbet gennem åen siden da. Men han har alligevel sine bekymringer. 

- Dengang var det meget anderledes. Det er 20 år siden. Spillet har ændret sig og Arteta prøver noget nyt. Vil det virke? Det ved jeg ikke, hvis jeg skal være ærlig. 

Ifølge den pensionerede keeper, så har Mikel Arteta selv bragt sig i denne situation ved at bænke en rigtig god keeper. Så nu han selv finde ud af, hvordan han håndterer det på den bedst mulige måde.

- Jeg forstår ikke, hvorfor Ramsdale er på bænken. Han blev stemt ind som målmand på årets hold i Premier League. Så god var han! Nu er der gået fem eller seks kampe af sæsonen, og så sidder han på bænken.

- Det må være et chok for ham. Arteta skal holde Ramsdale glad, fordi det er en situation, de har bragt sig selv i ved at hente endnu en rigtig god keeper ind. 

David Seamann stod i Arsenal i perioden fra 1990 til 2003 og står noteret for hele 529 kampe for Arsenal. Han stoppede karrieren i Manchester City i 2004.