Video : Tipsbladet
Premier League

Sender stikpille til Højlund: Skal til at betale

West Hams Mohammed Kudus sender en kæk hilsen i retning af Manchester Uniteds unge trio i form af Rasmus Højlund, Alejandro Garnacho og Kobbie Mainoo.

Da Manchester United og West Ham tørnede sammen tilbage i Premier League i februar, løb særligt en hændelse med alle overskrifterne. 

De tre unge Manchester United-profiler i form af Rasmus Højlund, Alejandro Garnacho og Kobbie Mainoo lavede nemlig en bemærkelsesværdig jubelscene, hvor de alle tre satte sig på rad og række på reklametavlen. 

Foto: Alamy

Jubelscenen gik efterfølgende rundt i den engelske presse og blev billedet på Manchester Uniteds lysende fremtid med de tre stortalenter som nøglebrikkerne.

Imidlertid kan den også opfattes på andre måder.

Den kan både forstås som en hyldest til Cristiano Ronaldo, der har lavet en lignende jubelscene i sin tid i Real Madrid. 

Samtidig kan det også opfattes som en stikpille til West Hams Mohammed Kudus, der lavede den samme scene, da han scorede til 2-0 mod netop Manchester United i december. 

Og det er selvfølgelig ikke gået den tidligere FC Nordsjælland-stjernes næse forbi. 

- De (Højlund, Garnacho og Mainoo, red.) må gerne gøre det igen. Men snart skal de begynde at betale afgifter, fortæller Kudus med et smil på læben til den engelske avis The Guardian.

- Jeg tænkte bare på noget ud af boksen, da jeg lavede den, og nu er andre så fulgt trop. Nu er der en snak om, hvem der lavede den bedst. Jeg må finde på noget mere juice og komme flere krydderier i gryden, fortsætter ghaneseren. 

Manchester United spiller senere i dag, lørdag, mod Brentford i Premier League. Kampen fløjtes i gang klokken 21.00.