• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Anders Friis Daugbjerg

Shaw om formstærke United: Vi har aldrig spillet bedre

Foto: Getty Images

Manchester United har i seks år ikke spillet så godt, som holdet gør lige nu, mener Manchester Uniteds venstre back Luke Shaw

Af Anders Friis Daugbjerg

I sommeren 2014 skiftede venstre backen Luke Shaw Southampton ud med Manchester United.

Siden har Shaws oplevet op- og nedture, men nu er det som om, at tingene har ændret sig.

Klubben er ubesejret i 16 kampe, og holdet ligner mere eller mindre en favorit til at snuppe en af placeringerne, som giver adgang til næste års Champions League, og det glæder englænderen:

Læs også:Lindegaard om horribel Helsingborg-start: Meget værre i United

- I de år der er gået, har det ikke altid været så sjovt, og vi har ikke altid spillet så godt, som jeg føler vi gør nu - især ikke i min tid her, siger Shaw til Sky Sports og fortsætter:

- Det er det mest selvtillidsfulde hold, vi har haft. På træningsbanen og til kamp er selvtilliden så høj nu, at vi går ind til kampene med en stor tro på os selv.

For Shaw viser bestemt én situation, hvordan Manchester United har udviklet, sig til det bedre - den situuation var i weekenden mod Bournemouth.

- Det var et stort vendepunkt at komme bagud 1-0 mod Bournemouth. Tidligere ville vi have haft meget svært ved at få et resultat i sådan en situation, men jeg tror, det var et tegn på, at vi er på rette vej.

United er ubesjret i 16 kampe, og ligner en seriøs bejler til en af de pladser, der giver adgang til Champions League, og grunden til det, mener Shaw, er blandt andet Manager Ole Gunnar Solskjær:

- Manageren (Ole Gunnar Solskjær red.) har gjort et fantastisk stykke arbejde.

- Alle smiler, alle nyder hinandens selskab, og det tror jeg på er vigtigt, hvis man skal have et succesfuldt hold. Alle vil det samme og alle trives - det er ikke kun på banen vi udvikler os, men også udenfor banen.

Manchester United indtager i øjeblikket femtepladsen i Premier League. Holdet har to point til Chelsea på fjerdepladsen og tre point til Leicester på trejdepladsen.

Læs også:Liverpool giver stortalent ny aftale

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 31. spillerunde

Læs også:Manchester United forlænger med midtbanekriger

Superliga

Mere Superliga

Fokus