• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Avis: Endnu en Premier League-klub kigger på Christian Eriksen

Foto: Getty Images

The Telegraph skriver, at Leicester nu også udviser interesse i at hente Christian Eriksen tilbage til Premier League.

Af plbold.dk

Med et slag på tasken er Christian Eriksen efterhånden blevet sat i forbindelse med halvdelen af alle Premier League-klubber, og nu er det Leicesters tur til at blive sat i forbindelse med den danske playmaker.

Denne gang stammer rygtet dog fra velansete The Telegraph, så det er ikke utænkeligt, at der rent faktisk er interesse fra Brendan Rodgers og The Foxes i den danske Inter-playmaker.

Rodgers har angiveligt ambitioner om at give mesterskabet et skud i denne sæson, og Eriksen anses som en spiller, der i den grad kan hjælpe med at bringe sølvtøj til King Power Stadium.

Samtidigt er Leicester en mand nede på den centrale midtbane, da Dennis Praet er ude med en langtidsskade de kommende måneder, så det er til at se appellen i at leje Eriksen.

Inter kræver efter sigende danskerens løn dækket under et eventuelt lejeophold, men Leicester skulle have penge i beholdningen, da man har solgt Islam Slimani og formentlig udlejer eller sælger både Demarai Gray og Hamza Choudhury før månedens udløb.