• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Skal redde Chelsea: Giver hårdt råd til Pochettino

Foto: Getty Images

Jimmi Floyd Hasselbaink og Jamie Redknapp er enige i, at Mauricio Pochettino skal være benhård, når han tiltræder som Chelsea-manager.

Af Jacob Quvang

Chelsea er et stort rod i øjeblikket, og derfor var det ingen overraskelse, at man torsdag aften tabte hele 4-1 til Manchester United på Old Trafford.

Chelsea har godt af en sommerpause, og når den kommer, bliver det med stor sandsynlighed med Mauricio Pochettino i spidsen for klubben. 

Det er i hvert fald det, som meldingerne går på. Argentineren skal dog hurtigt trække i arbejdstøjet, for han skal rette en skude op, som har taget rigtig meget vand ind. 

Her er han nødt til at være benhård, mener Chelsea-legenden Jimmi Floyd Hasselbaink samt Sky Sports-eksperten Jamie Redknapp. Begge peger på, at Pochettino er nødt til at lade de spillere, han ikke ønsker, træne alene eller med ungdomsholdene. Chelsea-truppen er nemlig enorm.

- Problemet er bare, at du ikke bare kan sige: "Jeg vil ikke have dig her længere, du skal videre". De har spillere på store kontrakter, og det er meget mere vanskeligt, end folk tænker, siger Redknapp, inden Hasselbaink supplerer:

- Pochettino er nødt til at være ubarmhjertig. Hvis ikke du forsvinder, er du nødsaget til at træne med en anden trup i noget tid. Du er nødt til at lade det hold, du vil arbejde med, træne væk fra dem, som ender med at blive skuffede. Han er nødt til at være ubarmhjertig, siger den tidligere Chelsea-bomber til Sky Sports.

Med gårsdagens nederlag er Chelsea placeret på 12. pladsen i Premier League.