Skandale lurer: Spillede stjerne på gult kort?
Foto: Getty Images
Premier League

Skandale lurer: Spillede stjerne på gult kort?

Det brasilianske medie Globo har bragt flere detaljer om den potentielle skandalesag, der kan ramme den brasilianske landsholdsstjerne Lucas Paqueta.

Han var på vej mod et drømmeskifte til Manchester City, men sommeren har nu taget en anderledes træls drejning for Lucas Paqueta. 

Fredag kunne Daily Mail nemlig afsløre, at brasilianerens kæmpetransfer er 'kollapset', idet det engelske fodboldforbund nu undersøger West Ham-stjernen for mulige brud på bettingreglerne. 

Det brasilianske medie Globo har nu bragt flere detaljer om sagen, der angiveligt handler om en specifik situation i Premier League-opgøret mellem West Ham og Aston Villa den 12. marts i år. Lucas Paqueta ragede et gult kort til sig i det 69. minut af det opgør.

Ifølge Globo drejer den igangværende undersøgelse sig helt konkret om to episoder i to kampe, der blev spillet samme dag, nemlig West Ham-Aston Villa og Villarreal-Real Betis. I sidstnævnte opgør fik den brasilianske kantspiller Luiz Henrique et gult kort i det 89. minut. 

Ifølge Globo blev der i Brasilien spillet usædvanligt store beløb på netop det scenarie, at både Paqueta og Henrique skulle få gule kort i de to kampe, der blev spillet den 12. marts i henholdsvis Premier League og La Liga. 

Det var hos bookmakeren Betway, at de usædvanlige spil fandt sted, skriver Globo. Ifølge det brasilianske medie var det personer med tilknytning til Lucas Paqueta og Luis Henrique, der stod bag de opsigtsvækkende spil.