• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

- Skete det på gaden, ville man blive arresteret

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere topprofessionelle fodboldspiller Phil Neville går det for alt for vildt for sig på sociale medier.

Af Kenneth Jensen

- Da jeg kom til Newcastle, troede jeg på, at jeg kunne klare alt, der blev kastet mod mig, men jeg må sige, at det har været meget, meget hårdt aldrig at være ønske og at føle, at folk håbede, jeg ville fejle. At læse, at folk konstant sagde, at jeg ville fejle, at jeg var ubrugelig, en tykt spild af plads, dum, et taktisk udueligt kålhoved og ting i den dur. Det var oven i købet fra dag ét.

Sådan lød det fra Steve Bruce, da han for en uges tid siden stoppede som træner for Newcastle United.

Han har - som mange andre i professionel fodbold - skullet høre for meget.

Og Phil Neville, der er træner for Inter Miami og tidligere holdkammerat med Steve Bruce, er godt og grundigt træt af den måde, der tales på.

- De sociale medier er det laveste af det laveste. Jeg synes, det er ude af kontrol. Folk er nok ikke klar over, at de ting, de skriver, gør ondt på familier, mennesker og personer, der også har problemer i sit eget liv. Og der bliver ikke bedre. Det lader bare til at blive accepteret, at man bare går ud og chikanerer folk i fodbold. En manager eller en spiller, og det kan man slippe afsted med. Skete det på gaden, ville man blive arresteret, men i fodbold bliver folk behandlet inhumant, siger Phil Neville til Miami Herald.

Han fortsætter:

- Casen omkring Steve Bruce gik længere end bare kritik. Det var mobning, dårlig opførelse, trolling og noget af det værste, jeg har læst i mit liv. Vi lever i en æra, hvor det er helt normalt at bede om, at folk skal fyres, og det finder jeg helt utroligt. Hvis du var på en anden arbejdsplads og gik ind i en butik og sagde; "jeg ønsker, at du bliver fyret". Så tror jeg, du ville blive meldt til politiet. 

 Også Ole Gunnar Solskjær, som Phil Neville ligeledes spillede på hold med, er under pres for tiden, hvor mange ønsker, at den engelske manager får sparket i Manchester United. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020