• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Skuffet Klopp: Virkeligt horribelt at se på

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp var ikke i godt humør efter lørdagens pointdeling mod Brighton.

Af Lars Gram-Hanssen

Liverpool har fået en sløj start på sæsonen, og efter lørdagens 3-3-kamp mod Brighton var Jürgen Klopp da heller ikke ligefrem i godt humør. 

Her var Liverpool-bossen således ikke bange for at kritisere sine spillere for en utilfredsstillende indsats. 

- Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg så en af deres offensive spillere vende mellem kæderne. Det var horribelt, virkeligt horribelt, at se på, lød det således, ifølge The Telegraph, fra Jürgen Klopp efter opgøret på Anfield. 

- Vi skal forsvare os meget bedre ved alle tre mål. Det er der ingen tvivl om. Men i forskellige områder, ikke kun i det sidste øjeblik. 3-3 føles som et nederlag, selvom det ikke er det, og vi er nødt til at kæmpe os igennem det. Drengene kan spille meget bedre. Mit job er at skabe en situation, hvor de kan levere. 

Ifølge Klopp mindede Brighton-kampen ham om hans første tid i Liverpool. 

- Hvis du er længe nok i fodbold, så vil du huske kampe for nogle år siden, hvor der var situationer, hvor vi kun var foran med et mål, og hvor det ret ofte skete, at alle næsten fik et hjertestop, fordi vi bare ikke var overbevisende i disse situationer. Dagens kamp mindede mig lidt om den tid. Jeg kan ikke sige, at jeg følte mig 100 procent overbevist om, at vi ikke ville indkassere, da vi var foran med 3-2. Det er et godt tegn på, at selvtilliden lige nu ikke er på et ekstraordinært højt niveau. 

Efter lørdagens pointtab ligger Liverpool på 9. pladsen i Premier League-tabellen, med 10 point efter de første syv kampe.