• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Skyder tilbage mod United: Det vil jeg aldrig gøre

Foto: Getty Images

Anthony Martial nægtede ifølge Ralf Rangnick at spille mod Aston Villa lørdag aften, men franskmanden afviser.

Af Kenneth Jensen

De var foran 2-0, men måtte nøjes med 2-2 mod Aston Villa lørdag aften, og dermed fortsatte besværlighederne for Ralf Rangnick i Manchester United.

Efter opgøret skiftede fokus over på franske Anthony Martial, som ifølge den tyske manager nægtede at spille opgøret mod Aston Villa og derfor ikke var i truppen.

Det er bare endnu et kapital i en sæson med store problemer for Manchester United - på og uden for banen. Og det sidste punktum er ikke sat i sagen om Martial, for franskmanden tager nu til genmæle.

På det sociale medie Instagram skriver han:

- Jeg vil aldrig afvise at spille kamp for Manchester United. Jeg har været her i syv år, og jeg har aldrig været respektløs, og jeg vil aldrig være respektløs over for klubben og fansene, skriver han.

Selv om franskmanden ikke har været i kamptruppen de seneste kampe, var han altså tiltænkt en plads på bænken denne gang, men i stedet endte Manchester United med kun at have seks mand på udskiftningsbænken.

- Han ønskede ikke at være i truppen. 

- Han ville have været i truppen normalt, men han ville ikke, og det var årsagen til, at han ikke rejste med os i går (fredag, red.), sagde Ralf Rangnick efter opgøret.

Manchester United ligger blot nummer syv i Premier League.

Anthony Martial har været rygtet på vej til Sevilla FC, men den spanske klub har ikke været i stand til at betale Anthony Martials løn, ligesom klubben ikke har kunnet betale den lejesum, som United ønsker. Så for nuværende er han fortsat i den engelske klub.