• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Slår City igen: Det sagde Pep til Frank bagefter

Foto: Getty Images

Der var godt med med anerkendelse fra Guardiola til Thomas Frank, der også havde lidt at sige den anden vej.

Af Oliver Okstrøm

Brentford slog for anden gang i denne sæson Manchester City i denne sæson søndag. Denne gang blev det til en 1-0-sejr efter en scoring fra Ethan Pinnock i anden halvleg. Efterfølgenden nåede Brentfords danske cheftræner Thomas Frank at tale kort med City-manager Pep Guardiola.

Det fortæller han om i et interview med Viaplay.

- Han roste os og sagde tillykke med en flot sæson og det utrolige arbejde, som vi har lavet osv, og så sagde jeg, at jeg håbede, at han ville blive rigtig meget heldigere, så han vandt Champions League i år.

Når det kommer til den anden sejr over City i denne sæson, hvor han måtte erkende, at det var ret fedt at slå de engelske mestre igen, selvom de ikke kom helt i stærkeste opstilling, erkender danskertræneren.

- Det er det jo. Jeg vil sige, at den på Etihad var selvfølgelig kæmpe stor, og den her er også kæmpe stor. Når man kigger på deres startopstilling, så er det stadigvæk otte rigtig-rigtig gode Premier League-spillere og tre af Europas største talenter, siger han og fortsætter:

- Chelsea gjorde det ikke, så vi tager bestemt credit her, lyder det fra Thomas Frank med hentydning til, at lokalrivalerne selv tabte deres kamp til City, efter mesterskabet var kommet på plads for Guardiolas mandskab.

Derudover kommer han også ind på, at han er en smule emotionel, da han efter kampen skulle tage afsked med blandt andet anfører Pontus Jansson, som han betegner som en af de årsager til, at de kan klare sig så godt i Premier League på trods af, at de har rækkens næstlaveste budget.

I Premier League må man dog også erkende, at en række danskere rykker ud. Læs mere om det her.