• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Nikolaj Kesting

Solskjær beskylder rival for få straffekendelser

Foto: Getty Images

Manchester United-træneren mener at hans hold har fået færre straffespark efter en udtalelse fra Klopp

Af Nikolaj Kesting

Manchester United-træner Ole Gunnar Solskjær er ikke tilfreds med antallet af straffespark, som bliver tildelt hans hold. 

Søndag vandt United 2-1 over West Ham, men det var ikke takket være noget straffespark, da Ronaldo flere gange faldt inde i feltet uden at dommeren pegede på ellevemeterpletten. 

Ifølge Solskjær kan man faktisk pege på en eksakt dato for, hvornår dommeren begyndte at dømme færre straffespark til United. Og hvem man kan takke for det. 

Tilbage i januar tabte Liverpool 1-0 til Southampton, og her følte Jürgen Klopp, at Liverpool var blevet snydt for flere straffespark. Sur oven på nederlaget beskyldte han efter kampen dommerne for at dømme flere straffespark til Manchester United end hans eget hold. 

- United har fået flere straffespark på to år, end jeg har fået på fem et halvt år, sagde Klopp dengang. 

Og det har måske virket. 

For siden da har United - ifølge Ole Gunnar Solskjær - ikke fået tildelt flere tvivlsomme straffespark. Det siger han forud for Uniteds kamp mod Aston Villa lørdag. 

- Vi skulle have haft tre straffespark de sidste to kampe. En vis manager var sidste år bekymret for de straffespark, vi blev tildelt. Efter det virker det til, at beslutningerne er sværere at træffe (for dommerne, red.) 

- Jeg har oplevet en stor forskel siden da. Men vi må bare lade det være op til dommerne og forhåbentlig vil de lave de korrekte kendelser snart, siger Solskjær ifølge Sky Sports. 

United tabte sin seneste kamp til netop West Ham, som man i weekend slog. Dermed er United ude af Carabao Cuppen i denne sæson. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020