• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Speciel strategi: Har fyldt kontoret med citroner

Foto: Getty Images

Mauricio Pochettino har en speciel strategi til at undgå negativ energi.

Af Lars Gram-Hanssen

Chelsea har fået en sløj start på Premier League-sæsonen, hvor London-klubben i øjeblikket ligger på 14. pladsen. 

Cheftræner Mauricio Pochettino har dog et stort fokus på at bevare optimismen, og i et interview forud for søndagens opgør mod Aston Villa har argentineren nu givet et indblik i, hvordan han undgår negativitet. 

Her fortæller Mauricio Pochettino, at han på sit kontor altid sørger for at have en masse citroner, der kan absorbere enhver negativ energi. 

- De begyndte at virke efter to år i Tottenham. Giv citronerne tid. Det er en ting, vi alle sammen tror på. Jeg tror på citronerne, men i Tottenham tog det halvandet eller to år, før de begyndte at virke, lyder det ifølge Talksport fra Mauricio Pochettino. 

- De har brug for lang tid. De er ikke magiske, men jeg tror på dem mere end nogensinde før. På mit kontor har jeg i dag gule og grønne citroner, forskellige slags. Fra Spanien og Italien. Jeg vil ikke lyve. Der er en stor kasse med citroner.

- Jeg har altid ment, at de gule citroner virkede meget bedre, men nu tror jeg på enhver farve. Enhver farve kan hjælpe. Det ville være endnu bedre, hvis jeg kunne finde en blå citron. 

Ifølge Mauricio Pochettino bliver citronerne typisk skiftet ud hver tiende dag, men nogle gange oftere, hvis citronerne er blevet 'slemme' og 'grimme'.