Premier League Lars Gram-Hanssen

Stjerne flirter med Man Utd: Elsker Old Trafford

Foto: Getty Images

West Ham-stjernen Declan Rice har nu indikeret, at han godt kunne tænke sig at spille for Manchester United.

Af Lars Gram-Hanssen

Declan Rice har igennem længere tid været rygtet til Manchester United, og den engelske landsholdsstjerne er nu kommet med en udtalelse, som må siges at kaste benzin på de rygter. 

Efter lørdagens opgør mellem Manchester United og West Ham udtalte Declan Rice således, at De Røde Djævles hjemmebane er et hans yndlingsstadioner. 

- Jeg elskede det. Hver eneste gang, jeg har været på Old Trafford, har jeg altid sagt, at det er et mine favoritsteder at spille. Det er et utroligt stadion, lød det således, ifølge Daily Mail, fra Declan Rice efter slutfløjtet. 

Declan Rice spillede fra start til slut i opgøret på Old Trafford, hvor Marcus Rasford scorede kampens eneste mål i overtiden. 

Den defensive midtbane er ofte blevet udpeget som Manchester Uniteds akilleshæl, og tilbage i december reporterede The Athletic, at Ralf Rangnicks to foretrukne kandidater til denne position er Jude Bellingham og Declan Rice. 

Den 23-årige Declan Rice har dog en kontrakt med West Ham, der løber indtil 2024, og London-klubben vil formentligt meget nødigt slippe profilen.