• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Stjerne raser: Jeg ved ikke, hvad hans problem er

Foto: Getty Images

Jack Grealish er ved at være godt træt af den tilbagevendende kritik fra Liverpool-legenden Graeme Souness.

Af Lars Gram-Hanssen

Jack Grealish er den dyreste spiller i Premier Leagues historie efter skiftet fra Aston Villa til Manchester City, men teknikeren er ved flere lejligheder blevet kritiseret for ikke at leve op til forventningerne. 

Grealish er særligt blevet kritiseret af Liverpool-legenden Graeme Souness, der har beskrevet Manchester City-stjernen som overvurderet og ineffektiv. Og kritikken fra skotten har nu Grealish til at tage til genmæle. 

- Jeg ved ikke, hvad hans problem med mig er. Han taler altid om mig, men jeg forsøger at undgå at læse det meste af det. Det er svært, når han er på Sky Sports og det kører over det hele på træningsanlægget. Hør her, han var selvfølgelig en stor spiller, som vandt meget, men jeg ved ikke, hvad det er med ham, eller hvad for et problem, han har med mig, lyder det således, ifølge The Telegraph, fra Jack Grealish. 

- Jeg kender mine egne evner. Jeg ved, at han plejede at sige en masse om, at jeg ikke flytter bolden hurtigt nok. Men når jeg spiller under en træner som Pep Guardiola, som beder mig om at holde så meget på bolden, som jeg kan, og om at have nosserne til at tage den hvor som helst hen, så gør jeg det. 

Jack Grealish har scoret syv mål i 45 kampe for Manchester City siden ankomsten i 2021.