Video : Tipsbladet
Premier League

Stjerne står foran lang karantæne: Han er chokeret

Ifølge Sandro Tonalis agent er Newcastle-stjernen chokeret over den igangværende bettingsag, hvor midtbanespilleren står foran en lang karantæne.

Newcastle kommer sandsynligvis til at skulle undvære Sandro Tonali i en længere periode, idet den dyrt indkøbte midtbanespiller er involveret i den aktuelle bettingsag i Italien. 

Ifølge La Gazzetta dello Sport har Sandro Tonali indrømmet, at han blandt andet har spillet på AC Milan-kampe, mens han stadig spillede for Milano-klubben. 

Og det er en omstændighed, der betyder, at Sandro Tonali næppe slipper med en mild straf. 

Nicolo Fagiolo blev tirsdag idømt et års karantæne, hvoraf Juventus-spilleren dog kun skal afsone syv måneder.

Ifølge La Gazzetta dello Sport ser Tonalis situation anderledes ud end Fagiolis, netop fordi førstnævnte har spillet på sit eget hold. Ifølge avisen vil anklagerne derfor gå efter en karantæne på mere end tre år til Sandro Tonali. 

Newcastle-stjernen samarbejder dog med anklagerne, og ifølge La Gazzetta dello Sport vil det betyde, at Tonali nok kan nøjes med en karantæne på 12 måneder. 

Ifølge Sandro Tonalis agent Giuseppe Riso har Newcastle-stjernen en spilafhængighed. 

- Sandro er chokeret. Han ved, at han har begået en fejl. Jeg håber, at denne oplevelse vil hjælpe med at redde hans liv, og at det vil redde livet for andre, der er afhængige af betting, lyder det, ifølge The Guardian, fra Riso. 

Ifølge The Guardian kan det tage op til en måned, før der kommer en afgørelse i Sandro Tonalis sag.