Video : Tipsbladet
Premier League

Stjerne sviner ekspert: Vask din mund!

Richarlison sender sviner i retning af tv-eksperten Jamie Carragher efter overlevelse - og Liverpool-legenden er vild med det.

Everton sikrede sig torsdag aften overlevelse med en sejr over Crystal Palace, og midt i jubelrusen sendte Richarlison en sviner i retning af den engelske ekspert Jamie Carragher, der som bekendt har en fortid i Liverpool.

Det gjorde Richarlison på Twitter.

- @carra23 (Jamie Carragher, red.) Vask din mund, før du taler om mig og Everton, og jeg respekterer dig ikke, skriver Everton-stjernen efterfulgt af en emoji.

Årsagen til svineren er ikke blot, at Everton og Liverpool er rivaler.

Forud for torsdagens kamp mellem Everton og Crystal Palace havde Jamie Carragher således langet ud efter Richarlison i et nu slettet Twitter-opslag og hævdet, at brasilianeren falder for nemt og lader, som om at han er skadet. Det er øjensynligt den kommentar, der har fået Richarlison til at svare igen.

Everton-stjernens sviner er dog mere eller mindre faldet i god jord hos Jamie Carragher, der selv har delt den på Twitter og skrevet, at han kan lide den.

- Jeg kan faktisk godt lide det her. Hvis Twitter fandtes, da jeg var spiller, er jeg sikker på, at jeg ville have skrevet ret meget til eksperter, skriver Liverpool-legenden.

Jamie Carragher, 44 år, stoppede karrieren i 2013 - syv år efter at Twitter blev opfundet.