• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Stor Højbjerg-hyldest: Bedre end Arsenal-stjerne

Foto: Getty Images

Pierre-Emile Højbjerg har fået stor ros af talkSPORT-eksperten Jamie O'Hara, der mener, at danskeren har gjort det bedre end Arsenal-profilen Granit Xhaka i denne sæson.

Af Lars Gram-Hanssen

Pierre-Emile Højbjerg har haft succes i Tottenham i denne sæson, hvor danskeren blandt andet har scoret to gange i Premier League, og det har også medført ros på radiostationen talkSPORT, hvor den tidligere Tottenham-spiller Jamie O'Hara er dybt imponeret over Højbjergs præstationer. 

I studiet diskuterede O'Hara således med sin medvært, den tidligere Chelsea-spiller Jason Cundy, der ikke mener, at Højbjerg har været bedre end Arsenal-profilen Granit Xhaka i denne sæson. 

Den udlægning var O'Hara dog helt uenig i. 

- Højbjerg har været utrolig i den her sæson. Højbjerg har været forrygende i den her sæson. Du ser ikke Tottenhams kampe. Hvis du ser på spillerkarakterer i den her sæson, så ligger Højbjerg nummer ni på listen. I hele ligaen, lød det således fra Jamie O'Hara.

- Jeg siger dig, og Tottenham-fans må bakke mig op her... Højbjerg har været forrygende. Ville du virkelig vælge Xhaka over Højbjerg?

Pierre-Emile Højbjerg er i denne sæson startet inde i alle Tottenhams Premier League-kampe.