Video : Tipsbladet
Premier League

Stor oprydning: 13 spillere kan forlade Man Utd

Der kommer sandsynligvis gang i svingdøren i Manchester United i de kommende to transfervinduer.

Det vil være en underdrivelse af de helt store at sige, at der har været ro på, når det handler om Manchester Uniteds transfervinduer under Erik ten Hag. Der er brugt enorme summer penge, og blandt andet har Cristiano Ronaldo taget turen den anden vej. 

Fremover kan man i Manchester United godt vænne sig til at give afskedsgaver til spillere, for til januar og næste sommer ventes det, at klubben sætter en større oprydning i gang. 

Det er lokalmediet Manchester Evening News som ser i spåkuglen og sætter navn på hele 13 spillere, som nok ikke har den store fremtid. 

Ikke overraskende drejer det sig om Jadon Sancho og Mason Greenwood. Sancho er ude i kulden efter en fejde med Erik ten Hag, og klubben har selv udtalt, at Mason Greenwood aldrig kommer til at spille i klubben igen. 

Også reservespilleren Donny van de Beek bør pakke sin kuffert. Her kan han passende splejse en taxa til lufthavnen med Anthony Martial, som er henvist til en reserverolle. 

Jonny Evans og Tom Heatons kontrakter udløber til sommer, og ike meget peger mod en forlængelse af disse. 

Unge Brandon Williams og Alvaro Fernandez kan få deres kontrakter forlænget på grund af succesfulde lejeophold, men kun så Manchester United kan få flere millioner for dem, når de skal sælges. De kan være på vej ud af svingdøren også. Det samme kan akademispillerne Shola Shoretire, Will Fish og Joe Hugill, som ikke har den store fremtid i klubben.

Sidst man ikke mindst råder Manchester United over de to lejespilleren Sofyan Amrabat og Sergio Reguilon. Klubben har godt nok en købsoption på Amrabat, men han har ikke overbevist siden skiftet fra italiensk fodbold. Reguilon er langt nede i back-hierarkiet og ventes at miste sin plads, når Luke Shaw og Tyrell Malacia vender tilbage fra skader.

Manchester United har fået meget kritik i denne sæson, men takket være fine resultater i Premier League på det seneste, så holder man snor i toppen.