• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Store navne: Her er Uniteds transferønsker

Foto: Getty Images

Manchester United kan handle stort ind til sommer, skriver Sky Sports.

Af Kenneth Jensen

De er på vej i Champions League, og dermed kan Manchester United tilbyde transferemner den bedste europæiske turnering foruden den hårde konkurrence i toppen af Premier League.

Og det betyder også, at Erik ten Hags tropper vil forsøge at tiltrække topnavne til klubben denne sommer.

Ifølge Sky Sports er det voldsomt store navne, der lige nu befinder sig på den ønskeliste, som Manchester United har i sinde at handle fra.

Tre topspillere er lige nu på listen, hvor Tottenhams stjerneangriber Harry Kane er det klare førstevalg. 

Den engelske landsholdskaptajn kan se frem til endnu en sæson uden Champions League-fodbold, og med en enkelt runde igen af Premier League er det langt fra sikkert, at Spurs overhovedet spiller sig i Europa.

Spørgsmålet er naturligvis, om Kane kan lokkes fra Spurs. Der er ingen tvivl om, at han vil kunne få sine europæiske ambitioner opfyldt i en anden klub - omvendt er Spurs hans hjerteklub.

Han har dog kun et år igen af kontrakten, så Tottenham kan ende med at resignere, hvis man vil have en transfersum for ham, så han ikke smutter gratis om et år.

Også West Ham Uniteds Declan Rice er på listen.

Den engelske landsholdsspiller er på vej ind i sin bedste fodboldalder, og han er alt for god til at spille med i bundstriden med West Ham United. Men som med Harry Kane er modsvaret, at den klub, han repræsenterer nu, er hans hjerteklub. West Ham skal dog være klar til at sælge for den rette pris.

Ifølge Sky Sports er det dog mere sandsynligt, at han bliver i London og skifter til Arsenal.

Sidste mand på listen er Chelseas Mason Mount.

Englænderen er ikke fast starter i Chelsea og bliver spået at være en af dem, der kan blive solgt, efter Chelsea gik transferamok i i januar.

London-klubben ønsker dog at forlænge den aftale, der løber ud om et år, men man kan ende med at sælge, hvis det ikke lykkes. Også Liverpool viser interesse for landsholdsspilleren.

Sikkert er det, at alle tre kommer til at koste kassen, hvis Manchester United skal købe dem. Dels er de engelske, dels er det en ligarival, der ønsker at købe dem.

Manchester United ligger lige nu til den sidste Champions League-plads i England, efter Manchester City, Arsenal og Newcastle har sikret sig billetter til CL i den kommende sæson.

Erik ten Hags tropper tager den sidste billet, hvis man slår Chelsea, som man i øjeblikket fører 2-0 over.