Video : Tipsbladet
Premier League

Stort problem: Brentford laver intern undersøgelse

Nu skal de til bunds i et af sæsonens helt store problemer.

Det har ikke været en nem sæson for Brentford, som er på 15. pladsen i Premier League med bare fire point ned til nedrykningsstregen. Her har skader spillet en stor rolle, da har haft hele 29 af dem undervejs.

Det er noget, som klubben nu handler på, fortæller klubbens danske cheftræner Thomas Frank i et interview med Evening Standard.

- Det er selvfølgelig alvorligt — vi har haft for mange skader, siger han og fortsætter:

- Vi gennemfører en stor gennemgang af, hvilke slags skader vi har haft, og hvor hurtigt de (skadede spillere red.) er vendt tilbage for at kunne spille. Det er det, vi undersøger på tværs af alle afdelingerne — trænerstaben, sportsvidenskaben, præstationsafdelingen og lægeafdelingen. Alt hænger sammen, lyder det fra Frank.

Han peger endvidere på, at de har været meget uheldige.

- Mange kontakt-skader, mange store skader som korsbåndsskader, der er svære at gøre noget ved. Men vi ser stadig på, hvad vi kan gøre for at forbedre alt i forhold til, hvordan vi kan undgå det, forklarer danskeren.

Han erkender dog, at kontakt-skader kan være svære at undgå, men så er der noget andet, som de kan kigge på.

- Hvordan kan vi forbedre os for at få spillerne tilbage hurtigere? Det er blevet bemærket. Fordi vi har haft så mange, kan vi gøre noget? Det er det, vi ser på, siger Brentford-træneren.

Næste opgave for dem er mod Sheffield United.