• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Suarez rådgiver Liverpool-stjerne efter skalle

Foto: Getty Images

Luis Suárez føler sig overbevist om, at Darwin Nunez nok skal komme stærkere tilbage efter mandagens skalle på Joachim Andersen, som har kostet Liverpool-stjernen både kritik og en længere karantæne.

Af Lars Gram-Hanssen

Den nyindkøbte Liverpool-stjerne Darwin Nunez endte mandag i modvind, da han under Premier League-opgøret mod Crystal Palace valgte at stange Joachim Andersen en skalle. 

Det kostede et rødt kort og en længere karantæne, men Nunez har nu modtaget et tip fra landsmanden Luis Suarez, der i sin tid i Liverpool også prøvede at komme i stor modvind, da uruguayaneren bed Chelseas Branislav Ivanovic i skulderen. 

- Darwins fodboldmæssige niveau er spektakulært og beundringsværdigt. At allerede være i Liverpool i hans alder, det skal han have ros for. Han er nødt til at nyde denne tid, og blive ved med at arbejde, samt lære af det, der skete den anden dag. For han er kun lige ved at komme i gang, og derfor er han nødt til at være bevidst om, at de fra nu kommer til at forsøge at provokere ham dobbelt så meget eller tre gange så meget, lyder det således, ifølge avisen El Pais, fra Luis Suárez, der i dag spiller for Nacional i hjemlandet. 

- Sådan er det i England. Jeg var selv en idiot, og jeg kan fortælle, at jeg selv dummede mig og gennemgik en svær tid. Men det gjorde mig stærkere, at jeg faldt, for derefter at kunne rejse mig igen. Giv dem ikke flere muligheder, for det bliver kun værre. 

Ifølge Luis Suárez er Darwin Nunez en meget intelligent person, og den rutinerede angriber er derfor overbevist om, at den unge Liverpool-stjerne kommer til at lære meget af mandagens episode. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.