• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

- Tabet af Eriksen er gigantisk

Foto: Getty Images

Tabet af Christian Eriksen kommer til at ramme Manchester United hårdt, lyder vurderingen nu fra en tidligere Premier League-spiller.

Af Lars Gram-Hanssen

Manchester United har hentet Marcel Sabitzer ind som erstatning for Christian Eriksen, men østrigeren kan ikke levere det samme som danskeren. 

Sådan lyder vurderingen fra den tidligere Premier League-spiller Noel Whelan, der godt kan forstå, at Erik ten Hag ærgrer sig over Christian Eriksens ankelskade. 

- Jeg vil sige, at det, de havde med Eriksen, Fernandes og Casemiro, det fungerede virkelig. De fik stabile præstationer fra alle tre. Det er et kæmpe slag. Tabet af Eriksen er gigantisk. Hans arbejdsrate, hans pasningsspil og hans dødbolde. Man kan ikke erstatte sådan en spiller, for han har så meget kvalitet. Det kan man bare ikke, lyder det, ifølge Football Insider, fra Noel Whelan. 

- De har hentet Sabitzer ind med kort varsel. Om han kan passe ind på det hold, eller om de kører med Fred - uanset hvad bliver det ikke det samme. Sabitzer, Fred, McTominay - de kan alle udfylde hullet, men det bliver ikke det samme. 

Manchester United må i den kommende tid også undvære Casemiro på midtbanen, efter at den brasilianske stjerne lørdag fik et rødt kort i 2-1-sejren over Crystal Palace.