• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Tæt på trænerfyring - går de efter Hjulmand?

Foto: Getty Images

Der har været krisemøde i Premier League-klubben Everton, efter man lørdag tabte 1-2 til bundholdet Norwich. Rafael Benitez hænger i en tynd tråd.

Af Kenneth Jensen

Han har blot været manager for Everton i et halvt år, men det er meget tæt på nu at være slut for spanske Rafael Benitez.

Spanien bad lørdag aften om mere tid, efter hans Everton-hold skuffend etabte med 1-2 til Norwich, men det er ikke sikkert, han får det, for der var krisemøder blandt topfolkene i Everton efter nederlaget.

Nederlaget til Norwich var Evertons niende i de seneste 13 kampe. De 13 kampe har blot kastet seks point af sig.

Klubben fra Liverpool ligger blot nummer 15 i den bedste engelske række med 19 point efter 19 kampe. Med fem point til nedrykningsstregen er man en del af nedrykningsspillet, og med tanke på de dårlige resultater de seneste måneder er en fyring tæt på.

Hvis Rafael Benitez fyres, er spørgsmålet naturligvis, om det åbner døren for danske Kasper Hjulmand.

Tidligere har den danske landstræner været bookmakernes største favorit til at overtage i Everton, og angiveligt skal Everton have undersøgt muligheden for Hjulmand.

Kasper Hjulmand har hele tiden fastholdt, at han er godt tilfreds som dansk landstræner, og alt tyder da også på, at han tager VM-slutrunden med, men kan man sige nej, hvis en stor klub som Everton, der også har økonomi til at købe gode spillere, tilbyder et job?

Spørgsmålet er, om det når så langt, for mens Hjulmand tidligere var favorit til at overtage, har bookmakerne ikke længere Hjulmand blandt de største favoritter. Danskeren er gledet godt ned i feltet af kandidater og giver nu hele 21 gange pengene igen hos Betfair, hvis han bliver Everotns næste manager.

Betfairs favorit til at overtage er den tidligere Everton-spiller Wayne Rooney, der i øjeblikket er træner Derby County, mens Duncan Ferguson, Roberto Martinez og Frank Lampard er de næste på listen over bookmakerens favorit.