Foto: Getty Images
Premier League

Ten Hag anklages for at 'tude' over Eriksen-skade

Erik ten Hag opfordres nu til at stoppe med at brokke sig over tacklingen, der førte til Christian Eriksens skade.

Christian Eriksen blev i weekenden tacklet voldsomt af Andy Carroll, og det fik onsdag Erik ten Hag til at rase over Reading-angriberens tackling, der koster Eriksen tre måneder på sidelinien. 

Ifølge den tidligere Liverpool-profil Danny Murphy er det dog en kende til grin, at Manchester United-cheftræneren har brokket sig over Carroll og den manglende beskyttelse af spillerne. 

- Det lyder til, at han bare brokker sig og tuder. Du er i Premier League! Andy Carroll blev i øvrigt udvist, men for en anden tackling. Han burde være blevet udvist for den tackling (på Eriksen, red.). Men pointen er, lad os få lidt perspektiv på det, at vi nu befinder os i en verden, hvor kreative offensive spillere bliver beskyttet langt mere end nogensinde før, siger Danny Murphy til talkSPORT.

- Det er meget sjældent, at vi ser alvorlige skader efter grove tacklinger. Meget sjældent. Der sker ikke ofte, og jeg mener, at vi er nået til et godt sted. Jeg siger ikke, at vi skal vende tilbage til gamle dage, hvor spillerne tacklede hinanden fra sans og samling. 

Danny Murphy kan sagtens forstå, at Erik ten Hag er ærgerlig over at skulle undvære Christian Eriksen i månedsvis.

- Jeg forstår bare ikke, hvorfor han kommer ud og piber over det, når det bare er en af konsekvenserne ved at spille fodbold. Han har mistet Eriksen, han er skuffet, og vi ønsker ikke at se grove tacklinger... man han piber altså, for efterfølgende begynder han også at snakke om en albue på Martinez. 

Afslutningsvist understreger Danny Murphy, at Erik ten Hag har 'overgået alle forventninger' i Manchester United i denne sæson, hvor hollænderen i skrivende stund har bragt de røde djævle op på fjerdepladsen i Premier League-tabellen.