Video : Tipsbladet
Premier League

Ten Hag slår fast: Schmeichel havde det også svært

Erik ten Hag har ikke mistet tålmodigheden med André Onana endnu, og den hollandske træner minder om, at selv Peter Schmeichel også havde en svær start i Manchester United.

Manchester United skiftede i sommer ud på målmandspositionen, da den engelske klub hentede André Onana ind som afløser for David de Gea, der havde kontraktudløb. 

André Onana har dog mildest talt fået en svær start i Manchester United, hvor den tidligere Inter-stjerne har begået en række dyre fejl i de første måneder af sæsonen. 

Erik ten Hag har dog ikke mistet tålmodigheden med André Onana, selvom den hollandske cheftræner forventer at se bedre præstationer fra den camerounske keeper. 

- Det ved han godt, og det gør vi også. Men mange spillere har brug for tid i Premier League. De er nødt til at tilpasse sig. Han har vist i Barcelona, Ajax og Inter, hvor god han er. Så god kan han også blive for os, lyder det, ifølge Algemeen Dagblad, fra Erik ten Hag. 

- Og store United-målmænd som Peter Schmeichel og David de Gea havde også en svært start i klubben. Det ved André også godt. 

André Onana har indkasseret 19 mål i 11 kampe for Manchester United i denne sæson.