Video : Tipsbladet
Premier League

Thomas Frank hylder dansker: Fra en anden verden

Brentford-dansker lovprises af Thomas Frank.

Det er netop blevet offentliggjort, at Mads Bidstrup, ligesom han var det i foråret, i den kommende sæson udlejes fra Brentford til FC Nordsjælland.

Premier League-klubben har i samme ombæring meddelt, at danskerens kontrakt er blevet forlænget til sommeren 2024. Derudover giver en option klubben mulighed for at forlænge aftalen med yderligere to år, og det glæder cheftræner Thomas Frank.

- Jeg er meget tilfreds med, at vi har forlænget Mads' kontrakt. Han er en spiller med et stort potentiale, og det er op til os og ham at få mest muligt ud af det. Han er en spiller med mange styrker, der vil fortsætte med at udvikle sig de kommende år, siger han til Brentfords hjemmeside.

- Hans presspil er fra en anden verden. Han dækker banen suverænt og er meget aggressiv. Det passer perfekt til vores stil. Han kan spille som 6'er eller 8'er, og på længere sigt tror jeg, han bliver 6'er. Han lukker alt ned rent defensivt og har en fantastisk acceleration, så han kan drive forbi modspillerne.

- Mads er en topkarakter. Hans mentalitet og målrettethed med hensyn til at gøre sit bedste på træningsbanen hver dag er utrolig. Han er en spiller, som vi nogle gange skal holde tilbage. For Mads' langvarige udvikling er det fantastisk, at han tager til FC Nordsjælland i næste sæson. Det er det næste skridt for ham at spille hver uge. Vi ser frem til at følge hans udvikling i denne sæson.

Mads Bidstrup kom til Brentford fra RB Leipzig.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.